Tillsammans mot depression

October 5, 2020

Den pågående pandemin ökar risken att drabbas av psykisk ohälsa, därför är arbetet för Psykisk Hälsa nu viktigare än någonsin! Årets Mental Health Evening som vi varje år arrangerar tillsammans med 1,6 & 2,6 miljonerklubben har i år omformats till ett webbinarium som går under temat Tillsammans mot depression.


Under webbinariet kommer forskare och läkare inom området, tillsammans med människor med egna erfarenheter, dela med sig om vad depression är och hur det kan behandlas. Nya metoder och forskning kommer lyftas fram och vi får en inblick i framtida och bättre behandlingsmetoder.


I specialistpanelen ingår överläkare och chef för internetpsykiatrin Cecilia Svanborg, Professor Mikael Landén, Ambassadör för (H)järnkoll Tove Lundin. Kvällen inramas av musik med Gladys del Pilar och hennes kör samt Alexandra Charles och Simon Kyaga som moderatorer.


Varmt välkommen till en kväll där vi tillsammans gör skillnad mot depression!  Biljetter kostar 95 kr där ALLT överskott går direkt till forskning för psykisk hälsa.


→ Anmäl dig idag på 1,6 & 2,6 på miljonerklubbens hemsida

Senaste nyheterna